Kategoriler
Sepetim
& HIZLI KARGO SEÇENEKLERİ FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER!
ANAHTAR TESLİM& E-TİCARET SİTELERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA
HIZLI KARGO & SEÇENEKLERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! HIZLI KARGO
TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA

İşletme

Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Degisim ve Yeniden Yapilanma Sürecini kavramak ve algilamak kolay ancak uygulamak zordur. Bu kitabin içeriginde bireysel ve kurumsal degisimin gerekliligini tam anlamiyla algilayacak ve yeniden yapilanma süreci uygulamalari konusunda gerekli bilgi ve yöntemlere ulasacaksiniz.Degisim ve Yeniden Yapil..
140,99TL 170,99TL
Vergiler Hariç:140,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Reklam nasıl çalışır? Daha da önemlisi reklamda fark nasıl yaratılır? Bu iki soruya neredeyse yüz yıldır reklam ve ilgili dallardaki bilim insanları cevap arıyorlar. Reklam Teorileri 1 ve Reklam Teorileri 2 bu iki soruya cevap arayan, psikoloji, sosyoloji veya pazarlama gibi farklı disiplinlerden ge..
164,99TL 199,99TL
Vergiler Hariç:164,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Ürün Adı: Genel İşletmeÜrün Markası: Lisinya..
248,99TL 301,99TL
Vergiler Hariç:248,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Bu çalisma; Iktisadi ve Idari Bilimler Fakülteleri, Uygulamali Bilimler Yüksekokullari, Meslek Yüksekokullari müfredatlarina (MEB – YÖK Müfredatina) uyumlu ders kitabi, Ihracat ve ithalat islemleri ile iliskili kurum ve kuruluslar için ise kaynak kitap olarak hazirlanmistir. Birinci Bölüm: DIS TICAR..
298,99TL 362,99TL
Vergiler Hariç:298,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
isletme bilimi toplumsal yasamamin vazgeçilmez kurumlarindan olan isletmelerin kurulusu,finasmani,üretim girdi ve araçlarinin saglanmasi,bunlarin üretim yapmak üzere rasyonel ve sistemli bir biçimde birlestirilmesi,üretilen mal ve hizmetlerin pazarlanmasi,parasal olaylarin izlenmesi ve nihayet islet..
310,99TL 376,99TL
Vergiler Hariç:310,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
“Bu kitabi okumamanin HIÇBIR BAHANESI olamaz.” Seth Godin BU KITABI OKUYUN PARANIZ DA ZAMANINIZ DA SIZE KALSINHarvard ve Stanford gibi seçkin okullar bile, çagimizin gereksinimlerini karsilamayan, güncelligini yitirmis PowerPoint sunumlari ile gereksiz finansal modelleri ögretmekten ileri gidemezken..
335,99TL 407,99TL
Vergiler Hariç:335,99TL
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 6 (1 Sayfa)
Sitemizde sizlere özelleştirilmiş bir hizmet sunmak için çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyiniz.