Kategoriler
Sepetim
& HIZLI KARGO SEÇENEKLERİ FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER!
ANAHTAR TESLİM& E-TİCARET SİTELERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA
HIZLI KARGO & SEÇENEKLERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! HIZLI KARGO
TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA

Borsa

Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Türkiye’de gayrimenkul uzun bir süre için her koşulda kazandıran yatırım olma statüsünü korudu. Bizlerin gayrimenkule bakışıysa tereddütsüz pozitifti.Peki hızla değişen dünyada gayrimenkul yatırımı kazandırmaya devam ediyor mu? Özgür Tandoğan kitabında, bu piyasada değişenleri, dikkat edilmesi gerek..
240,99TL 291,99TL
Vergiler Hariç:240,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
BORSA UYGULAMALARINI ANLATAN GELMİŞ GEÇMİŞ İLK KİTAP!Bu kitap yazıldığında hisse senedi satışı ve spekülasyonunun geçmişi henüz bir yüzyılı bile bulmamıştı. 1688’de yazıldı ancak içeriği hala herhangi bir finansal piyasa için oldukça güncel. Bunedenle de şüphesiz borsanın en büyük klasiklerinden bir..
261,99TL 317,99TL
Vergiler Hariç:261,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Bu kitap sizlere hiçbir uzmanlık gerektirmeden Bitcoin’ler ve blokzincirlerin temeline ilişkin kapsamlı bir eğitim verecek!Paranın doğasını tanımlayarak ve anlayarak başlıyoruz.Sonrasında dijital paraya ve değerin dünyada nasıl transfer edildiğine geçiyoruz.Daha sonra da kriptoparalar konusuna gelme..
349,99TL 424,99TL
Vergiler Hariç:349,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Geleceğini emeklilik fonlarına, ev ve arsaya ya da diğer yatırım türlerine bağlayan hiç kimsenin bu kitabı okumamak gibi bir lüksü olamaz.Bizleri zamanında hem emlak balonu hem de borsadaki teknoloji hisseleri konusunda uyarmış olan Nobel Ödüllü ekonomist Robert Shiller, ilk yayımlandığından bu yana..
353,99TL 429,99TL
Vergiler Hariç:353,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
“İddialı ve sürükleyici... Bernstein bizlere, insanlığı batıl inançların ve kaderciliğin boğucu hakimiyetinden kurtaran, gerçek hümanistler olarak gördüğü, kendilerini olasılık hesaplarına adamış bilim insanlarıyla muazzam bir buluşma ayarlamış.”– New York Times“Olağanüstü sürükleyici ve bilgilendir..
365,99TL 444,99TL
Vergiler Hariç:365,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Küreselleşmiş bir dünyada yaşıyoruz.Bir ülkede yaşanan sorun veya finansal kriz dünyanın başka yerlerindeki ülkeleri ve orada yaşayanları derinden etkileyebiliyor.Küresel dünyanın büyük oyuncuları olan çokuluslu şirketlerin davranışları ve uluslararası finansal piyasalardaki gelişmeler ülkelerin eko..
365,99TL 444,99TL
Vergiler Hariç:365,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Yüzyılımızda insanlık, bugüne kadar varlığının hiç karşılaşmamış olduğu ağır sorunlarla yüz yüzedir.Dünyamız bir uçurumun başındadır.Şimdiye kadar bir sınırı olabileceği akla getirilmemiş olan dünya doğal kaynakları ve yaşanabilirlik şartlarının sonuna gelmiş durumdayız.Bilimsel veriler, “medeniyet ..
382,99TL 464,99TL
Vergiler Hariç:382,99TL
Gösterilen: 1 ile 7 arası, toplam: 7 (1 Sayfa)
Sitemizde sizlere özelleştirilmiş bir hizmet sunmak için çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyiniz.