Kategoriler
Sepetim
& HIZLI KARGO SEÇENEKLERİ FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER!
ANAHTAR TESLİM& E-TİCARET SİTELERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA
HIZLI KARGO & SEÇENEKLERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! HIZLI KARGO
TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA

Pazarlama-Satış

Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Gizli İkna Taktikleri; psikoloji, dilbilim, satış teknikleri ve iletişim alanındaki en son araştırmaların bir sentezini sunarak, dilediğiniz kişiyi, dilediğiniz konuda ikna edebilmenizin yöntemlerini gösteriyor. Kitabı inceledikçe, kullanabileceğiniz ve sahip olduğunuz becerileri geliştirebileceğini..
157,99TL 191,99TL
Vergiler Hariç:157,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Istediginiz Kisiye 8 Dakikada Nasil Evet Dedirtirsiniz? HAZIR OLUN! Düsünme biçiminizi, is hayatinizi, aileniz ve dostlarinizla iletisim kurma yönteminizi, yani hayatinizi degistirecek bir kitapla karsi karsiyasiniz. Satis görevlilerinin, pazarlama uzmanlarinin ve geçimini çevresindekileri ikna eder..
157,99TL 191,99TL
Vergiler Hariç:157,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Bu kitapta oyunun tarihsel yolculuğuna eşlik edip, oyunun yaşamdaki yeri ve bugünün insanına etkileri üzerine düşünme olanağı bulacaksınız. Dijitalleşen dünyadaki yeni nesillerle tanışarak yapmak isteyip de yapamadıkları davranışlar konusunda oyunlaştırma ile nasıl motive olduklarını öğreneceksiniz...
167,99TL 203,99TL
Vergiler Hariç:167,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
SETH GODIN, Seth Godin, profesyonel bir konuşmacı, yazar ve değişim yöneticisidir. Dünyada bestseller olmuş dört kitaba imza atan Godin’in diğer kitapları Permission Marketing, Unleashing the Ideavirus, The Big Red Fez, Survival Is Not Enough, All Marketers are Liars, Free Prize Inside, Small is the..
169,99TL 206,99TL
Vergiler Hariç:169,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Marka konusunda yazilmis en basit ve en ise yarayan kitaplardan biri.Zaten marka dediginiz nedir ki? Tüketicilerin zihninde yer etmesini sagladiginiz benzersiz bir fikir; hatta sadece bir kelime.Tüketicinin zihninde bir kelimeye sahip olmak çok mu zor? Marka yaratmanin ve yasatmanin kurallarini bili..
173,99TL 210,99TL
Vergiler Hariç:173,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Girişimciler, fikirlerini hayata geçirirken eş zamanlı olarak markalarına da gereken özeni gösterdiğinde, tahmin edilenden daha hızlı büyümeleri ve yatırımcıların satın alma iştahını artırmaları kaçınılmaz. Ancak parlak fikirleri bulunan, altyapıyı kuracak yetenek ve bağlantıları olan kişilerin mark..
174,99TL 211,99TL
Vergiler Hariç:174,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Marka sağlığını izlemek pahalıdır, zaman harcatır ve pek az içgörü sunan uzun PowerPoint dosyalarıyla sonuçlanır. O zaman niye yapıyoruz izlemeyi? Bütün bu bilgiyi internette kolayca bulunabilen zengin verilerden elde edemez miyiz? Çevrimiçi panellerine katılanların gerektirdiği maliyet ve zamanla n..
189,99TL 229,99TL
Vergiler Hariç:189,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Her gün yüzlerce seçim yapıyoruz. Özellikle de tüketim konusunda.Bu seçimleri özgürce, rasyonelce yaptığımızı sanıyoruz. Oysa beynimizin işleyişinde kararlarımızı etkileyen pek çok yanlılık var. Psikolog ve davranış bilimcilerin çalışmaları ürünlerin konumlandırılma, tanıtılma ve pazarlanma şekiller..
197,99TL 239,99TL
Vergiler Hariç:197,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Farklı üniversitelerden genç ve nitelikli meslektaşlarımın katkıda bulunduğu bu kitap, Pazarlama Teorileri adlı eserin devamı niteliğindedir. İlk kitaptaki konuların dışında kalan ve yeni gelişen alanlardaki çalışmalardan, deneyimlerden yararlanarak günceli yakalamak amacına fazlasıyla ulaşılmıştır...
225,99TL 273,99TL
Vergiler Hariç:225,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Pazarlamanın üstadından pazarlamaya yeni bir reçete. Pazarlama 5.0’da Philip Kotler, pazarlamacıların teknolojiden yararlanarak müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine nasıl cevap verebileceklerini ve dünyada fark yaratabileceklerini açıklıyor. Geleneksel pazarlama anlayışlarının dijital dönüşümlerle..
234,99TL 284,99TL
Vergiler Hariç:234,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
"Satista zirveye giden yol hakkinda faydali bilgilerin bulundugu, dogal, paylasimci ve hayat için de birçok ögretinin oldugu sahici bir eser." -Prof. Dr. Canan Çetin-"Yücel Uygun, akici diliyle satis yöneticiligindeki tecrübelerini paylastigi 'Satistan Ziyade' kitabinda, satis yönetimi teorileriyle ..
240,99TL 291,99TL
Vergiler Hariç:240,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Piyasadaki en iyi ürüne sahip olsanız bile, onun hakkında konuşmak için doğru kelimeleri seçmezseniz kimse ürününüzü satın almaz. Dahası, sizden çok daha kötü ürünleri olan rakibinize, sadece daha net bir mesajı olduğu için kaybedersiniz. İnsanlar markaları değil, aktardıkları hikâyeleri, sembolize ..
262,99TL 318,99TL
Vergiler Hariç:262,99TL
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 16 (2 Sayfa)
Sitemizde sizlere özelleştirilmiş bir hizmet sunmak için çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyiniz.