Kategoriler
Sepetim
& HIZLI KARGO SEÇENEKLERİ FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER!
ANAHTAR TESLİM& E-TİCARET SİTELERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA
HIZLI KARGO & SEÇENEKLERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! HIZLI KARGO
TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA

Pazarlama-Satış

Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Gizli İkna Taktikleri; psikoloji, dilbilim, satış teknikleri ve iletişim alanındaki en son araştırmaların bir sentezini sunarak, dilediğiniz kişiyi, dilediğiniz konuda ikna edebilmenizin yöntemlerini gösteriyor. Kitabı inceledikçe, kullanabileceğiniz ve sahip olduğunuz becerileri geliştirebileceğini..
155,99TL 188,99TL
Vergiler Hariç:155,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Istediginiz Kisiye 8 Dakikada Nasil Evet Dedirtirsiniz? HAZIR OLUN! Düsünme biçiminizi, is hayatinizi, aileniz ve dostlarinizla iletisim kurma yönteminizi, yani hayatinizi degistirecek bir kitapla karsi karsiyasiniz. Satis görevlilerinin, pazarlama uzmanlarinin ve geçimini çevresindekileri ikna eder..
155,99TL 188,99TL
Vergiler Hariç:155,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Marka sağlığını izlemek pahalıdır, zaman harcatır ve pek az içgörü sunan uzun PowerPoint dosyalarıyla sonuçlanır. O zaman niye yapıyoruz izlemeyi? Bütün bu bilgiyi internette kolayca bulunabilen zengin verilerden elde edemez miyiz? Çevrimiçi panellerine katılanların gerektirdiği maliyet ve zamanla n..
186,99TL 226,99TL
Vergiler Hariç:186,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
SETH GODIN, Seth Godin, profesyonel bir konuşmacı, yazar ve değişim yöneticisidir. Dünyada bestseller olmuş dört kitaba imza atan Godin’in diğer kitapları Permission Marketing, Unleashing the Ideavirus, The Big Red Fez, Survival Is Not Enough, All Marketers are Liars, Free Prize Inside, Small is the..
222,99TL 270,99TL
Vergiler Hariç:222,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Marka konusunda yazilmis en basit ve en ise yarayan kitaplardan biri.Zaten marka dediginiz nedir ki? Tüketicilerin zihninde yer etmesini sagladiginiz benzersiz bir fikir; hatta sadece bir kelime.Tüketicinin zihninde bir kelimeye sahip olmak çok mu zor? Marka yaratmanin ve yasatmanin kurallarini bili..
227,99TL 275,99TL
Vergiler Hariç:227,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Her gün yüzlerce seçim yapıyoruz. Özellikle de tüketim konusunda.Bu seçimleri özgürce, rasyonelce yaptığımızı sanıyoruz. Oysa beynimizin işleyişinde kararlarımızı etkileyen pek çok yanlılık var. Psikolog ve davranış bilimcilerin çalışmaları ürünlerin konumlandırılma, tanıtılma ve pazarlanma şekiller..
261,99TL 317,99TL
Vergiler Hariç:261,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Mutluluk, müşteri ve kazanç sağlayacak en hızlı, en kolay ve en etkili sistem. Pazarlama ve satıştan nefret etseniz bile. Herhangi bir alanda marka olmak istiyorsanız, Micheal Port’un “Book Yourself Solid” adlı sistemi hayatınıza büyük katkılar getirecektir.“Marka Olmak İstiyorum”a Övgüler“Pazar ala..
266,99TL 324,99TL
Vergiler Hariç:266,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Birinci Bölüm: Temel Bilgiler ve Kavramlar Ikinci Bölüm: Uluslararasi Pazarlama Faaliyetlerinin Planlamasi Üçüncü Bölüm: Uluslararasi Tüketici Davranislari Dördüncü Bölüm: Uluslararasi Mal Politikalari Besinci Bölüm: Uluslararasi Fiyatlandirma Kararlari ve Ödeme Sekilleri Altinci Bölüm: Uluslar..
306,99TL 372,99TL
Vergiler Hariç:306,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
"Değer yatırımcılığı alanında, daha iyisini yapamazsınız.”Roger Lowenstein“Chris Browne dünyadaki en iyi değer yatırımcılarından biridir. Onun sözleri her zaman dikkate almaya değerdir.”Barton M. Biggs/Traxis Partners veYazar: Hedge Cambazları“Efsanevi değer yatırımcısı Chris Browne, yeteneklerini B..
321,99TL 390,99TL
Vergiler Hariç:321,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Tüm dünyada adi pazarlamayla özdeslesen Philip Kotler bu kitabinda, yeni bin yilin pazarlama anlayisini; en yeni teknolojilerle en yeni düsünceleri özlü, akici bir dille anlatiyor…(Tanitim Bülteninden)Ürün Adı: Kotler ve PazarlamaÜrün Markası: Lisinya..
327,99TL 398,99TL
Vergiler Hariç:327,99TL
Gösterilen: 1 ile 10 arası, toplam: 10 (1 Sayfa)
Sitemizde sizlere özelleştirilmiş bir hizmet sunmak için çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyiniz.