Kategoriler
Sepetim
& HIZLI KARGO SEÇENEKLERİ FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER!
ANAHTAR TESLİM& E-TİCARET SİTELERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA
HIZLI KARGO & SEÇENEKLERİ TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! HIZLI KARGO
TOPTAN ALIŞVERİŞLERİNİZDE SİZE ÖZEL İNDİRİMLER! FİYAT PERFORMANS ÜRÜNLERİ LİSİNYA.COM'DA

Küreselleşme

Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Sürdürülebilir Bir Dünya İnşa Etmek İçinPratik AdımlarPermakültür nedir? Neye hizmet eder? Permakültür’e nasıl başlanır? Ne gibi kazanımlar elde edilir? Tüm bu sorulara ve daha pek çok konuya dair yanıtlar bulacağınız, pratik çözümler üreten kapsamlı bir eser Tek Yol Permakültür. Elinizdeki eser, bi..
116,99TL 140,99TL
Vergiler Hariç:116,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Dünyanın Efendileri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) küresel ekonomiye hükmeden sekiz aile tarafından nasıl yönetildiğinin perde arkasındaki öyküsünü anlatıyor. Fed bugün ne ABD Kongresi’nin kontrol edebildiği ne de ABD başkanının müdahale edebildiği bir kurum. Çünkü dünyanın elit aileleri tarafından y..
257,99TL 312,99TL
Vergiler Hariç:257,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
..İkinci bağlantı, kapitalizm ve çevresel felaket arasındadır. Yinebunlar, kapitalist bir politik ekonomi ve sonuçları arasındaki zorunlu bağlantılardır. Altta yatan neden, sürekli sermaye büyümesi ve genişleme ihtiyacıdır. Rekabet, bunu yönlendirir, birçok yönden bunu konuşacağız. Ne yazık ki, anca..
298,99TL 362,99TL
Vergiler Hariç:298,99TL
Marka: Lisinya Marka: Lisinya
Bu yıl okuduğum en korkutucu kitaplardan biri. Ortaya çıkan tabla karanlık ancak kapsamlı ve tatmin edici.-Bloomberg Businessweek-Uluslararası iktisatta en yıkıcı ve korkulan sonuçlardan biri kur savaşlarıdır. En iyi koşullarda ticari ortaklarından büyüme çalan ülkelerin üzücü manzarasını sunabilir,..
349,99TL 424,99TL
Vergiler Hariç:349,99TL
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)
Sitemizde sizlere özelleştirilmiş bir hizmet sunmak için çerez kullanılmaktadır. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikamızı inceleyiniz.